Web stranice - Izrada internet stranica

U Veloxu se cijeni izgled i kvaliteta, a nama je izrada web stranica jedna od glavnih usluga! Vrhunska internet stranica prilagođena svima – od malih do velikih poduzeća, od obiteljskih tvrtki do multinacionalnih kompanija!

Koristeći napredne tehnologije stvaramo budućnost!

S dizajnom do novih klijenata!

Velika mogućnost prilagodbe naših internet stranica Vašoj niši omogućava hvatanje pažnje Vaših potencijalnih klijenata!
1

Napredan sustav

Koristeći naše internet stranice moći ćete vrlo lagano u real time modu sami raditi izmjene!

Prilagođeno svim uređajima!

Mobilno pretraživanje raste iz dana u dan, naše internet stranice prilagođene su svim uređajima!

Web Stranice – Vaš prozor u svijet!

Vaša internet stranica je Vaš izlog, prodajni predstavnik i logističar u jednom! Bez kvalitetnog načina zaokupljanja pažnje potencijalnih klijenata gubite novac! Kvalitetna internet stranica nije, kao nekada, prostor gdje će Vaši kupci pronaći broj telefona ili e-mail kontakt, već je predstavnik kompletnog Vašeg poslovanja! Ona je Vaš menadžer, call centar ili online dućan. Svijet se mijenja, poslovanje se mijenja, možda je vrijeme i da Vi promjenite način razmišljanja!

WordPress i Divi

Nakon što su se vremenom promjenile i unaprijedile tehnologije, smatramo da sve što tvrtkama treba od dizajna može se u većini slučaja napraviti na WordPress platformi koristeći Divi Framework.

Brzina izrade, lakoća promjene sadržaja i odlična mogućnost optimizacije kod izrade internet stranice odlični su elementi zbog kojih smo se odlučili na izradu putem ove kombinacije.

Naravno u slučaju da Vam je potrebno custom rješenje, nema problema, kontaktirajte nas i dogovoriti ćemo sve parametre projekta!

React Tehnologija i Divi builder

Zašto je Divi odličan za klijente?

Mogućnost promjene sadržaja dok gledate stranicu, običnim klikom na tekst preko Visual buildera omogućiti će Vam da sami radite promjene sadržaja.

Danas ste vjerovatno na e-mail dobili nekoliko ponuda jefitnih izrada internet stranica, ali nije poanta u samoj izradi internet stranici, već u priči koju ona priča i način na koji je optimizirana za Vašeg posjetitelja!

Naše cijene internet stranica prilagođene su svim budžetima, a cijenu opravdava optimizacija, sadržaj, dizajn, funkcionalnost i brzina izrade.

Česta pitanja:

Koliko traje izrada internet stranice?
Poštovani, u prosjeku, većinu internet stranica završimo kroz period od 14-16 dana. U slučaju da je Vaša želja kompleksnija internet stranica, custom dizajn ili dodatne funkcije, tada izrada projekta može trajati nešto duže. Kompletan vremenski okvir definiramo na sastanku nakon analize Vaših želja i naših ideja!
Koju platformu koristite?
Velox dizajn koristi WordPress platformu za izradu internet stranica.
Hoće li moja internet stranica biti vidljiva na Googlu?
Naravno! Nakon izrade internet stranice i kratkog perioda Vaša internet stranica pojaviti će se na Googlu i ostalim tražilicama. Internet stranice koje radimo u Velox dizajnu imaju odrađenu osnovnu SEO optimizaciju!
Kako ću znati broj posjetitelja na svojoj internet stranici?
Uz osnovnu SEO optimizaciju, implementirati ćemo Vam, u potpunosti besplatno, jedan Google Analytics račun i odraditi sinkronizaciju. Na taj način uvijek možete pratiti kompletnu statistiku Vaše nove internet stranice!
Imam još pitanja!?
Odlično! Znači da se zanimate za vlastiti internet identitet i brinete o svom poslovanju! Slobodno nam pošaljite upit na info@velox-dizajn.com i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem roku!

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte!

VELOX usluge j.d.o.o.

Račun kod Raiffeisenbank Austria d.d. u Zagrebu.

Društvo je upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu.

Član uprave: Domagoj Čičak.

Kozjačka 45, 10090 Zagreb, Republika Hrvatska

KONTAKT

Email adrese:

info@velox-dizajn.com

d.cicak@velox-dizajn.com

help@velox-dizajn.com

Tel/mob:

+385 956668611

Domagoj Čičak

PRATITE NAS

Saznajte novosti, ponude i akcije!

Saznajte novosti, ponude i akcije!

Prijavite se na našu e-mail listu kako bi saznali sve bitne informacije iz digitalnog svijeta!

Uspješno ste se prijavili! Vaš posao raste kroz Vas!